Thursday 16 June 2011

Utö9 now in Latvian local newspaper, VentasBalss

Utö9 FM-DX-pedition is now in Latvian local newspaper, VentasBalss, published in Ventspils in NW Latvia!!
This is great! Yesterday we were visited by Finnish local newspaper, Salon Seudun Sanomat (from Salo city).

Otso Ylönen (OSY) and Jussi Suokas (JUS) heard Radio Ventspils (R. Hity Rossii) from Ventspils (93.7 MHz) earlier this week and sent them e-mail. This station has close connection to local newspaper. They made kind article of our FM-listening in Utö, with photos. You can find this alticle also from their webpage, www.ventasbalss.lv.

Utö9-crew send kind greetings to Ventspils, to Ventasbalss-paper and Ilze Meiere from Radio Ventspils. Thank you for your attention!

CLICK for better view>

1 comment:

PUL said...

Tässä Google -käännös artikkelista:

Suomi kuullut Ventspils radio

Suomessa asuvat harrastajat, joiden harrastuksena on ulkomaisia ​​radio signaalin vastaanotto on joutunut Ventspils kuulostava Latvian radion (94,5 FM) ja Hits rossii (93,7 FM).
Sanomalehti Ventas Voice sai kirjeen Utön saarelle Suomen etelärannikolla. Miten kirjoittaa Otso Vailonens (Ylönen): "Olemme ystäviä, joiden harrastus on Dxing tai ulkomaisia ​​radio signaalin vastaanottoon. Haluan kertoa teille, että voisin kuulla teidän radio, Latvian radio -ja Hits rossii, Suomi. Noin tunti kuunnella. "

Vailonens Utön saarelle kaikki viikonpäivät, harjoittavan erityistä leirillä, jossa osapuolet yrittävät kiinni sunnuntaina ja muiden ulkomaisten radiosignaaleja. Viime vuonna ryhmä sai Dxing 20 radioasemaa, kuten Serbia, Puola, Saksa, Tsekki, Norja, myös Moskovassa ja Pietarissa. Tänä kesänä leiri järjestettiin viidennen kerran
ja oli ollut joitakin ongelmia ja ruokia: "Suomen armeija kielsi asentaa mastojen niiden aita. Jouduimme miettimään miten asentaa antennin. Ajattelimme, että ieurbsim antennimaston kallioon. "

Otso Vailonens toimii Nokia , radio sieppari keskellä on lääketieteellinen neuvonantaja, radioaseman johtaja, Englanti ja Espanja opettaja Jussi Suokas. Hän on useaan otteeseen Latvian, Jussi halusi käydä kaupungin Ventspils, mutta vielä ei ole onnistunut. Ehkä tällä viikolla menestystä syömällä Ventspils asemilla on syytä tulla tänne ", aloitin DXing kanssa riehua 1969th vuonna, ja myös muita ihmisiä, jotka osallistuvat leirille, tällä intohimoinen harrastus jo vuosia. Jokin aika sitten maamme DXing klubi oli hieman yli 2000 jäsentä, nyt - noin 800, keski-ikä on 50 vuotta. Tämä harrastus maailmassa ei ole enää kovin yleistä aiemmin se oli paljon enemmän tyylikäs. Ensin kuuntelimme, mitä tapahtuu lyhyellä ja keskipitkällä aaltoja, mutta - lyhyen aallot mitään mielenkiintoista ei enää kuullut. FM-vastaanoton pitkiä radioaaltoja paljon vaikeampaa, koska mielenkiintoisempia. "

Otso Vailonens ottamalla yhteyttä Ventas Voice , äänitiedostoja lähetetään pyytämällä vahvistaa, että Suomessa, Utso saari, voi olla todella hyvä kuulla Ventspils streaming Latvian radio -ja Hits rossii , ja me vastaamme Otso: "Kyllä, sadzirdējāt suoraan meille!"